Brede School  

Activiteiten 

De activiteiten van de Brede School zijn na schooltijd. Zij vinden plaats in de school, op basisschool Mobiel en in de directe omgeving van de school. Zo kunnen kinderen van beide scholen meedoen aan alle activiteiten.  

Aanbod 

Het aanbod van de Brede School is er op gericht zoveel mogelijk kinderen met zoveel mogelijk verschillende activiteiten te laten kennismaken. Daarmee krijgen kinderen de kans te ontdekken waar ze goed in zijn of wat ze leuk vinden en waar zij zich verder in zouden willen ontwikkelen. Dit heet ook wel brede talent ontwikkeling. 

Aanmelden 

U kunt uw kind online aanmelden. Iedere school heeft een brede school coördinator. Die houdt bij wie zich inschrijft en plaatst de kinderen bij de activiteiten. De brede school coördinator houdt een oogje in het zeil, stimuleert deelname en houdt bij of iedereen er elke les is. Is uw kind geplaatst voor een activiteit dan is hij/zij alle lessen aanwezig. Is uw kind verhinderd, geeft u dat door aan de school. 

Duur 

Een activiteit duurt ongeveer tien schoolweken; soms iets langer, soms iets korter. In de vakanties en in het weekend is de school dicht en zijn er geen activiteiten. Per schooljaar zijn er 3 perioden van ongeveer tien weken. De lessen zijn van 14.25 tot 15.25 uur. 

Deelname 

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Deelnemen kan alleen als ouders daar toestemming voor geven.