Ouder- en Kindteam op de basisschool

In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Heeft u vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van uw kind? Dan kunt u altijd terecht bij de ouder- en kindadviseur, jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het Ouder- en Kindteam. Zij zijn onafhankelijk van school.

Vragen kunnen gaan over uw kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken) of de gezinssituatie (denk aan verlies, scheiding of ruzie). Loop eens binnen bij ouder- en kindadviseur Iris Vos (elke dinsdag op school aanwezig van 12.00-15.00 uur), of maak een afspraak op school of een andere plek in de wijk. Samen kijkt u dan wat er speelt en wat bij u past. Wilt u informatie en advies? Gesprekken of begeleiding van de jeugdpsycholoog, misschien een training voor kind of ouder?

U kunt zelf rechtstreeks contact opnemen met Iris Vos op 06-28505981 of via i.vos@oktamsterdam.nl. U kunt ook langsgaan bij het Ouder- en Kind team in uw wijk. Lees meer op oktamsterdam.nl. Hier kunt u ook (anoniem) chatten of het adres zoeken van het team in uw wijk. U bent altijd welkom!